Rólunk

Mi a legújabb és legfelszereltebb, teljesen elektromos, érintőpaneles gőzölő géppel rendelkezünk. Egy megnyugtató és relaxáló környezetben történik a csoda. A gép és környezete szuper tiszta, állandóan fertőtlenített, így egy steril környezetben gondoskodunk az Ön egészségéről és belső megtisztulásáról. Modernizált kiegészítő termékekkel tesszük lehetővé a gőzölésen túl hüvelyed legtökéletesebb ápolását. 

Olyan extrákat kaphat a vagina gőzöléshez, mint a hasi kezelés, lábmasszázs, infravörös lámpa kezelés, és hangterápia. 

Európa szintű szolgáltatás

Egyedülállóan, Magyarországon elsőként rendelkezik a szalonunk ilyen Yoni gőzöléssel. Nemcsak hogy Magyarországon, de Európában is csak egy-két ehhez fogható található. Ezért mi egy teljesen innovatív és hatékony gyógykezelést képviselünk, amelyhez hasonlót csak New York-ban találsz TALÁN!

Bevezetünk a gyógynövények titkos világába!

Már az ókori görögök is ismerték a gőzölés jótékony hatásait, de a jelenben már nem hasznosítják igazán. 

Így nem csak ország, hanem kontinens szinten is egy forradalmi újdonságot mutatunk be, ami egy egész testet és lelket gyönyörködtető kezelés.

Ősi ismert terápia

Yoni gőzölés néven számos ázsiai és afrikai ország nagy múlttal rendelkezik. Már ősidők óta ismert terápia, ami több afrikai, ázsiai országban is ismert volt és még mindig az, például Indonéziában több ilyen szalon is van.

Legmodernebb és szuper tiszta

Magyarországon is régi szokás az inhalálás, a természetes gyógykezelések alkalmazása, mondjuk amikor egy tál kamillás forró víz fölé hajol egy megfázott beteg. Viszont az intim gőzölés ennél sokkal komplexebb folyamat és mégis teljesen BIO.

Könnyen megközelíthető szalon a közeledben

A Ruby Beauty Intim Spa egy igazán könnyen megközelíthető szépségszalon, hiszen a belváros szívében található és az útvonal ide csakugyan egyszerű. A központban van, közel hozzád, hogy vaginád megfiatalodásához a lehető leggyorsabban eljuss hozzánk.

Ruby Szalonunk történelme

Ruby Hajhosszabbítás néven szalonunk immár 9. éve működik, hogy minden nő megszépüljön. A nagy múlttal rendelkező, Debrecenben piacvezető szalon kollégái ez idő alatt óriási szakértelemre tettek szert, hogy a nők a legszebbek legyenek, miután elhagyják szalonunkat. 

Z

Újraalkottuk a női szépség fogalmát

A szépségápolásban maradva és továbbfejlesztve a desing-t, újraalkottuk a női szépség fogalmát! Hiszen a nő kívül és BELÜL is gyönyörű ♥
Most, egy óriási robbanásként újítottuk, és megcsináltuk a lehetetlent: kontinens méretű innovációs szolgáltatást hozunk be a köztudatba! A nők legjobb szalonja mostmár a közeledben is megtalálható.

Meridián terápia

Ilyen például a meridián terápia, ami az anyatermészet orvoslás elméletén alapszik, az 5 elemen. A különféle speciális módszerekkel a test és lélek harmóniáját meglelhetjük. 

Kínai orvoslás

Másodszor, hiszünk a már oly régi kínai orvoslás alapjaiban is. A kínai orvoslásban úgy vélik, hogy a betegségek „az arcra vannak írva”, azaz először a belülről kell

kezelni egy betegséget, hogy megtaláljuk ennek gyökerét. A hagyományok szerint például egy haspanaszt gőzöléssel és az abból keletkezett füsttel kezelik, azaz hisznek a meleg gőz erejében. Az ősi „Dong Yi Bao Jian” és “Neijing császár”; orvosi könyvei szerint a füst- és gőzterápia jó gyógyászati ​​hatással bír a nőgyógyászati ​​gyulladások és ödéma kezelésére, amik később fizikai fájdalmat is okoznának, például székrekedés és így tovább.

Beárnyékolt testrészeink

Mielőtt az ember felegyenesedett volna, a hasunkat a napfény érte, éjszaka pedig az égitestek ragyogása, mint például a Hold. De mióta az ember felegyenesedett és járni kezdett, ezek a testrészek árnyékba kerültek. Ezenkívül a jelenben számos ember rendelkezik rosszabbnál rosszabb szokásokkal, ilyen a későn elalvás, hideg és gyorsételek fogyasztása, dohányzás, stb. Amik sajnos nagyon is rontják az ember egészségét.

Modernizált gőzölés

Pont ezért vált ennyire közkedveltté az innovatív gőzölés terápia, hiszen nem füstöl, hanem száraz gőzzel fejti ki jótékony hatásait gyógynövényekkel. Ráadásul az infravörös fény segít az „árnyékolt” testrészeket újra táplálttá tenni, hogy egészségesebbek legyenek. Teljesen vízmentes, így baktérium mentes a kezelés. A víz egy igazán fertőző közeg lehet, viszont a mi modern gépünk csak infravörös lámpával melegíti fel a csodás és különleges gyógynövényeket. Így lesz minden gyógyszer-, fertőzés- és minden károsanyag mentes, BIO.