Gyakran feltett kérdések és válaszok

Számos “Miért ne gőzöld a vaginádat” blogcikk terjed az interneten. Sokan ellenzik, negatív kritikákkal illetik ezt a szolgáltatást. De mi is az igazság? Hiszen erről a kezelésről még NEM született orvosi bizonyíték, vagy hivatalos megállapítás. Ez azért is van, mert egy teljes innovációról, újdonságról van szó, még Európában is.

A vagina gőzölés nem egy fájdalmas kezelés.

Semmi, de semmi fájdalommal nem jár egy ilyen gőzölés, SŐT! Egy ilyen kezelés során egy kényelmes, szuper modern és tiszta székbe ülsz, masszírozza a lábad egy rezgő kispapucs, a hasad falán egy melegítő, relaxáló öv van, és a vaginába meleg levegő áramlik, ami teljesen ellazít és megnyugtat. 

Nem okoz égési sérüléseket.

Az internetet bejárta egy olyan hír, miszerint egy kanadai nő égési sérüléseket szerzett vagina gőzölés során. Mindez valószínűleg azért történt, mert otthon próbálta ki magán, szaktudás nélkül. Mi sem ajánljuk azt, hogy otthon, DIY (csináld magad) szerűen kipróbálja bárki ezt egyedül. Viszont mi teljes odaadással, és figyelemmel kísérjük vendégeinket, és professzionális, biztonságos szolgáltatást nyújtunk minden kedves vendégünknek.

A gőzölés hatásos kezelés.

Nem csak maga a gőz az, ami ebben a kezelésben a hatást nyújtja, hanem a gyógynövények. Ezeknek az együttese adja a fantasztikus és jótékony hatást. Az infralámpa a gőzölő szék alján, a válogatott gyógynövények különleges hatásai és a meleg gőz nyújt egy igazán felemelő, lazító és tisztító élményt minden nő számára.

TÉVHIT: A hüvely majd megoldja a tisztítási folyamatot, nem kell ehhez más felesleges, külső hatás.

Erről a tévhitről egy másodperc alatt sokféle ellenérv eszünkbe juthat. Külső segítség a hüvelyünknek például a nedves törlőkendő, az intim mosakodó, síkosító, stb. Akkor ezek mind feleslegesek és haszontalanok lennének? NEM, hiszen ez mind segít a hüvely egészségének fenntartásában, emellett a hüvelyi gőzölés is támogatja a vagina épségét.

TÉVHIT: Nem egészséges a testünknek, hogy meleg érje, hiszen az átlag 37 Celsius fokban kell tartani mindig.

Ez nem igaz, hiszen számos kezelés a meleggel dolgozik. Ilyen például az infravörös terápia, hiszen ez eljut az izmokhoz és átmelegíti, ellazítja azokat. Konkrétan melegterápia is van, ami segít az izmok görcsösségének csökkentésében és enyhíti a fájdalmakat. A szaunák és szoláriumok is már számtalan szolgáltatást kínálnak. Vagy gondoljunk csak egy egyszerű menstruációs praktikára: ha görcsöl az alhasunk, melegvizes palackot vagy felmelegíthető zselés tasakot, párnát helyezünk rá. Ezek mind-mind a meleg jótékony hatásával dolgoznak. 

Nem kell egyből orvoshoz fordulni minden kis probléma esetén.

Nyilván, ha komoly és kellemetlen problémáról van szó, abban egy nőgyógyász tud pontos megoldást nyújtani. De mondjuk ha egy kisebb, nem fontos, de mégis zavaró bosszúságról van szó, akkor érdemes ezt a terápiát alkalmazni.
Vegyük figyelembe azt, hogy néhány orvos a kellőnél többféle gyógyszert ír fel és antibiotikumot, ami nem minden esetben a legjobb a szervezetnek.
De a mi kezelésünk 100%-ban természetes gyógynövényeket tartalmaz a gőzölés során és semmilyen más mesterséges összetevőt nem alkalmazunk, teljesen gyógyszermentes módszert használunk. 

TÉVHIT: Ez csak divat most, nem is használ.

Nos, ezt nem neveznénk divatnak, hiszen már az ókorban alkalmazták a vagina gőzölést az ázsiai népek. Mivel számtalan ősi nép használta ez a gőzöléses technikát, biztosak vagyunk benne, hogy egy hatásos kezelés. Az tény, hogy jelenleg már több amerikai országban is megtalálható ez a szolgáltatás, és ott igen közkedvelt, talán ezért tartják csak divatnak. De Európában szinte semelyik szalonban nem alkalmazzák ezt, így szalonunk igazán egyedülálló és speciális. 

Ez nem csak egy voodoo módszer

Egy lelkes „hívő”, Niki Hans Schwarz azt állítja, neki használt a gőzfürdő: öt gőzkezelést követően úgy érezte, hogy kevesebb a fizikai fájdalma és több az energiája. Nyolc hónapja pedig teherbe is esett, 45 évesen, háromévi sikertelen próbálkozást követően.